Vijesti

Razvoj remakea Silent Hilla 2 ide po planu, kažu da će se čekanje isplatiti

Remake Silent Hilla 2 najavljen je prije više od godinu dana, a isto toliko vremena prošlo je od posljednjeg konkretnog prikaza igre. Zabrinuti fanovi tako su posljednjih tjedana prošili priču kako se Bloober Team susreo s poteškoćama u razvoju, što je poljski tim sada opovrgnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Bloober Team poručio je kako razvoj igre prolazi u najboljem redu i sve ide po rasporedu. “Marljivo radimo na tome da remake Silent Hilla 2 dostigne najvišu kvalitetu”, stoji u priopćenju, a zatim prebacuje lopticu na izdavača: “Jednom kada Konami podijeli više informacija, uvjereni smo da će vam se čekanje isplatiti.”

Kako vrijeme prolazi, a službenih informacija nema, ranije ovog mjeseca krenule su špekulacije o dodatku igri koji bi pratio Pyramid Heada. Konami je to demantirao, a mi čekamo The Game Awards zakazan za 6. 12. s nadom u novi prikaz igre.

Remake Silent Hilla 2 u razvoju je za PC i PS5, a poljski Bloober Team djeluje pod nadzorom originalnog dizajnera Masahira Ita i kompozitora Akira Yamaoka.

Igra

Povezano