Vijesti

Remake Silent Hilla 2 neće imati dodatnu pozadinsku priču s Pyramid Headom

Internetom se proširila vijest kako će remake Silent Hilla 2 imati dodatan sadržaj u vidu pozadinske priče ikonskog Pyramid Heada. Tako je stajalo u opisu igre kod američke trgovine Best Buy, što je prilično specifična informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je glasno odjeknula s podijeljenim reakcijama. Brojnim fanovima to nije dobro sjelo, osobito onima koji su igrali dvojku te ju razumjeli i doživjeli na način kako je to učinila većina igrača. I dok možemo diskutirati o tome je li reakcija interneta bila previše burna, Konami je ipak sve demantiro.

U izjavi Eurogameru, Konami poručuje je informacija netočna, nakon čega taj paragraf uklonjen sa stranica Best Buya.

Na remakeu Silent Hilla radi poljski Bloober Team pod patronatom dizajnera Masahira Ita i kompozitora Akira Yamaoka. Bloober nema namjeru mijenjati originalan sadržaj, pristupaju mu s poštovanjem. tvrde, ali nužno je modernizirati kontrole. Nekima u prvom prikazu nije sjeo novi položaj kamere, a više bismo trebali saznati negdje iduće godine kada očekujemo izlazak igre za PS5 i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano