Reboot Saints Rowa dobio je prvi gameplay prikaz, krenuo je u GTA vode

Fanovi nisu impresionirani smjerom i tinejdžerskim likovima kojima se okrenuo reboot Saints Rowa, međutim, sam gameplay izgleda iznenađujuće dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to smo se uvjerili još prošlog mjeseca kada je procurilo nekoliko isječaka, a sada se Game Informer pobrinuo za prvi pravi gameplay prikaz. U preko 3 minute vidimo dvoboje s policijom, prvo s automobilima, a kasnije s vatrenim oružjem.

Odlazak u GTA vode. Dobro ili loše? Kako za koga

Gameplay sam po sebi je prizemniji nego u prve tri igre. Vozni model izgleda dosta dobro, na pucanju će trebati još malo poraditi, ali ima potencijala.

Izostankom over-the-top prezentacije novi Saints Row podsjeća na GTA igre i vjerojatno će komercijalni uspjeh pronaći u prosječnim igračima željnih novog GTA. Radi se o golemom tržištu koje samo čeka da ga se ubode. Razočarani Saints Row fanovi će se trebati prilagoditi ili prihvatiti da ovo nije onaj isti serijal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS