Vijesti

Procurio je gameplay za Saints Row Reboot, izgleda iznenađujuće dobro

Fanovi, odnosno bolje rečeno, nitko nije bio impresioniran prvim prikazom reboota Saints Rowa. CGI prikaz s beskarakternim tinejdžerima nije legao igračima pa tako trailer danas broji tri puta više dislajkova. Šteta, jer gameplay izgleda jako dobro. Iznenađujuće dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko se dokopao 13 minuta duge prezentacije, neovlašteno ju pustio na internet i napravio najbolji marketing dosad. Šteta da nitko u Deep Silveru nije shvatio da smo trebali gledati umjesto očajnog reveal trailera

https://www.youtube.com/watch?v=bgvPM9hIA7k

Novi grad Santo Ileso izgleda živo, atraktivno i raznoliko s 9 različitih okruga od kojih svaki ima svoja obilježja i bande, bande koje ultimativno kontroliraju 3 glavne frakcije.

Svaka frakcija funkcionira na svoj način. Primjerice, jedna je paramilitarna i pokušat će vas kontrolirati futurističkim oružjem, dok je druga totalna suprotnost – tradicionalna banda s melee oružjima koja će vas pokušati eliminirati masovnošću. Protiv kojih god ulazili u sukob, borba izgleda prilično mesnato i zabavno.

Posebno bih naglasio eksplozije i vozni model koji se čini kvalitetan, a mnogima će se svidjeti sistem razvoja kriminalnog carstva. Igrači će osvajati teritorije i kupovati zemljišta na kojima će moći doslovno graditi vlastite biznise. Primjerice, lanac fast food restorana, disko klubove, autosalone, trgovine oružja, a svi oni zapravo će biti paravan za pranje novca i distribuciju droge.

Ako budete mogli preći preko tinejdžeracije priče i likova, Saints Row bi se 25. 2. iduće godine mogao pokazati kao jako dobar i zabavan naslov. Možda ne za fanove starijih saintsa kojima novi smjer ne leži, ali svima ostalima definitivno da. 13 minuta prezentacije pokazalo je da mesa ima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano