Vijesti

Remake Dead Spacea imat će alternativni završetak

Još samo tri dana preostalo je do lansiranja Dead Space remakea Electronic Artsovog Motive studija. Igrin sadržaj već naveliko curi internetom, sve je prepuno video prikaza, a trofeji otkrivaju jedan bitan detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remake Dead Spacea imat će 48 trofeja i neki od njih izgledaju poprilično zanimljivo. Primjerice, jedan otkriva da će od prvog dana prodaje postojati New Game + mod, što je u posljednje vrijeme postalo moderno naknadno ubaciti nekoliko mjeseci nakon izlaska igara. Jedan drugi trofej otkriva povratak košarke u nultoj gravitaciji, međutim, nama je najzanimljiviji trofej kojem zbog spoilera nećemo otkrivati ime.

“Svjedoči alternativnom završetku na bilo kojem načinu težine”, njegov je opis, što nedvosmisleno ukazuje na najmanje jedan završetak. Originalni Dead Space imao je samo jedan završetak. Lovci na trofeje iskusno će spremati najmanje dva save slota kako nebi trebali prolaziti igru dvaput za drugi završetak, a na internetu su već krenule teorije o čemu bi se moglo raditi.

Najavljen u 2021., remake Dead Spacea bit će vjeran originalu, međutim, developeri su obećali ponegdje produbiti priču, bolje objasniti neke događaje, a i glavni protagonist Isaac Clarke bit će rječitiji u remakeu što bi trebalo pružiti dodatan kontekst omiljenoj SF priči.

Dead Space remake izlazi 27. 1. za PC te PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano