Vijesti

Remake Dead Spacea izgleda odlično na prvim slikama

Ranije ovog tjedna prvi veliki mediji dobili su priliku uživo zaigrati remake Dead Spacea, a dok čekamo njihove dojmove i prvu pravu gameplay demonstraciju, zadovoljit ćemo se s nekoliko novih screenshotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su objavljeni na netom podignutoj stranici na Xbox Storeu. Na prvom se Isaac suočava s necromorphom gdje možete vidjeti povratak Plasma Cuttera, na drugom je jedna od početnih lokacija, a na trećem sekcija bez gravitacije za koju nas jako zanima kako će je izvesti budući da je to možda bio najlošiji dio originala.

Electronic Artsovom Motive studiju jako je stalo da remake bude što je moguće autentičniji originalu. Osim grafički, najveća promjena čini se odluka da liku podare glas, pa će Isaac imati znatno više dijaloga, tvrde developeri.

I dok je remake Dead Spacea zakazan već za 27. 1. iduće godine na novim konzolama i PC-ju, tek zapravo trebamo dobiti prvi pravi gameplay prikaz. A za ljubitelje Dead Spacea, nešto više od mjesec dana uoči izlaska remakea igrat ćemo The Callisto Protocol, novu igru originalnih tvoraca Dead Spacea.

Igra

Povezano