Vijesti

Remake Mass Effect trilogije stiže već u listopadu?

Novi izvori tvrde kako je dugoočekivano reizdanje popularne Mass Effect trilogije trebalo stići u listopadu. Međutim, uslijed trenutne situacije u svijetu, moguća su kašnjenja i pandemija je spriječila izdavača EA da ranije izađe sa službenom najavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Jeff Grubb je u jučerašnjem podcastu za VGC izjavio kako je vidio dokaze da reizdanje zaista postoji. „Sve do prošlog tjedna znam da je plan bio službeno najaviti igru početkom listopada, a izbaciti ju na tržište krajem istog mjeseca. Loša vijest je ta što smo u 2020. i velika je vjerojatnost kako će to ciljano vrijeme najave i izlaska biti odgođeno. Iako još uvijek nije ništa odlučeno.“ otkrio je Grubb.

Pri kraju podcasta inzistirao je na tome kako „zna da remake postoji“ i kako „je vidio dovoljno dokaza da zna da postoji ali zbog trenutne situacije još uvijek nije stigla najava“. Također se osvrnuo na činjenicu kako će EA uz Star Wars Squadrons pokušati izbaciti Mass Effect na vrijeme za ovogodišnje blagdane. Grubb je baratao s cijenom od 60 dolara za trilogiju, a upozorio je igrače da ne očekuju potpuni remake već više nadogradnju na originale.

Izgleda da na službenu najavu nećemo trebati dugo čekati, a tada ćemo saznati kakvu točno novu verziju ove sjajne znanstveno-fantastične trilogije možemo očekivati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano