Vijesti

Remake Resident Evila 4 dobio je novi, akcijom nabijeni trailer i potvrdu “specijalnog” demoa

Capcom je nastavio graditi hype za Resident Evil 4 Remake i na PlayStationovoj State of Play prezentaciji. Ide im to za rukom jako dobro, Resident Evil je ponovno vruća roba pokazuju reakcije igrača nakon svakog prikaza, a koliko “vruć” će biti remake moći ćete saznati uoči izlaska iz prve ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći trailer za RE4 Remake prikazuje fanovima poznate lokacije i nekoliko bossova, oči će vam zacakliti na scenu Leona i Luisa u rudničkom vagonu, a super je što će, izgleda, Luis biti više zastupljen u ovom reizdanju. Sve je isto, a opet toliko bolje, i to je zapravo najbolji kompliment koji jedan remake može dobiti.

Capcom je potvrdio i povratak fanovima omiljenog The Mercenaries moda, ali tek negdje poslije izlaska u obliku DLC-a, a uoči izlaska potvrđen je tzv. Special demo kojeg ćete zaigrati “uskoro”. Resident Evil 4 Remake zakazan je za 24. 3. na PS5, XSX/S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano