Vijesti

Resident Evil 4 Remake imat će podršku za PlayStation VR2

Izašao je Playstation VR2, dostupan je u domaćim trgovinama, a jedno od prvih launch iskustava je Resident Evil Village u VR-u. Prvi dojmovi igrača su sjajni, a sjajno zvuči i potvrda da će VR imati i Resident Evil 4 Remake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to Capcom na društvenim mrežama, ali VR na PlayStation VR2 neće biti dostupan od 24. 3. kada je zakazano lansiranje igre. Naime, razvoj VR ažuriranja je tek krenuo te zasad ne postoji previše detalja, osim potvrde da će doći u obliku besplatnog DLC-a.

Budući da je razvoj VR-a za RE4 remake tek krenuo, čini se sigurnim za pretpostaviti da ćemo na njega čekati još neko vrijeme, možda čak i godinu dana. Do onda ćemo se zadovoljiti Villageom u VR-om te klasičnim iskustvom igranja Resident Evila 4 od 24. 3. na PC-ju, PS4/5 te XSX/S.

Osim efekta kiše, sve što smo dosad vidjeli za remake Resident Evila 4 jako nam se sviđa, čak i poneke bitne promjene u dizajnu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano