Vijesti

Remake Resident Evila 4 imat će Photo mod, New Game Plus, a selo je veće nego u originalu

Resident Evil 4 Remake nije tek 1/1 nadogradnja grafike od originala. Prethodnih tjedana javljali smo o brojnim promjenama, poput sidequestova, prerađenu Ashley, novih neprijatelja, modernih kontrola i slično, a sada kreatori otkrivaju nove detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktori Yasuhiro Ampo i Kazunori Kadoi otkrili su Game Informeru da će Resident Evil 4 Remake imati New Game Plus mod, premda ne otkrivanju njegove detalje. Vozač helikoptera Mike imat će nešto veću ulogu u odnosu na original, osim modernih kontrola postoji mogućnost povratka na nešto što je “približno slično” originalnoj shemi, selo je prošireno u odnosu na original, a sadržaj s otoka nije izrezan kao što su neki pogrešno pretpostavljali.

Sjećate li se psa kojem pomognete izaći iz zamke na početku originala? U prvom prikazu gameplaya remakea pas je već mrtav, međutim, kreatori sugeriraju kako postoji pozadinska priča. Nama je izgledao prilično mrtav u prikazu, shodno tome baš nas zanima što su smislili u Capcomu.

Resident Evil 4 Remake zakazan je za 24. 3. za PS4/PS5, XSX/S i PC, a najavljen je i za PlayStation VR 2, premda ne znamo točno kada će izaći.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano