Vijesti

Remake Silent Hilla 2 u završnoj fazi razvoja

Kada je ranije početkom mjeseca objavljen prikaz akcijskih dionica remakea Silent Hilla 2, nije obznanjen ni okviran datum izlaska, ali projekt je u posljednjoj fazi razvoja, tvrdi Konami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U posljednjoj fazi razvoja smo. Nažalost, ništa drugo vam ne mogu dodati u ovom trenutku”, kaže producent Motoi Okamoto za Famitsu pa dodaje: “Što se tiče igre, to je Silent Hill 2 kakvog se sjećate, ali s prekrasnim vizualima koji olakšavaju igranje u današnjem svijetu te pružaju ista sjećanja kakva ste imali nekada.”

Podsjetimo, Sony je u svojem pregledu godine na PlayStation Blogu ovaj projekt svrstao u 2024. i to je otprilike najpreciznija potvrda koju smo do danas dobili. Ako će zaista ove godine, budući da je posljednji prikaz izgledao tehnički prilično nedorečeno, vjerujemo da remake Silent Hilla 2 nećemo zaigrati prije jeseni.

A kada smo kod Silent Hilla, još nekoliko projekata je u razvoju, a prije dva tjedna iznenađujuće je objavljena besplatna igra podnaziva The Short Message trajanja oko dva sata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano