Vijesti

Remasterirana GTA trilogija izašla je na Steamu, ali bolje da nije

Nakon više od godinu dana od izlaska na konzolama i Rockstar Storeu, GTA The Trilogy The Definitive Edition konačno je debitirao na Steamu, ali sudeći po dojmovima, možda bolje da nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Steamu su GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas izašli svaki zasebno, u paketu se do 2. 2. nude za 50%, odnosno za 30 eura, što je dobra vijest. Loša vijest je to što je čitava trilogija i dalje u tehničkom i sadržajnom neredu, prepuna bugova i vizualnih glitcheva. Rockstar skoro godinu dana nije izdao ažuriranje koje bi adresiralo probleme koji se povlače već predugo vremena, a nije to napravio ni sada s ponovnim lansiranjem.

Možda biste pomislili da bi jedan od najrespektabilnijih razvojnih studija u industriji nakon toliko dugo vremena iznenadio velikom zakrpom, ali, nažalost, Rockstarova inherentnost više ne iznenađuje, mnogi su već postali ambivalentni i otporni su na razočaranja u vezi GTA trilogije. Prilično hrabro od Rockstara se čini tražiti od igrača da kupe nešto što o čemu se posljednjih 13 mjeseci priča da je pokvareno i loše, a da pritom ne popravi barem nešto.

Istina, sve tri igre trilogije nisu potpuno tehničko smeće poput onoga u 11. mj. 2021., ali preostala je gomila stvari koje su jednostavno zametnute pod tepih. Na Steamu su recenzije zasad podijeljene, Rockstaru se zamjera sve navedeno iznad, nezadovoljni igrači preporučuju radije igrati originalna izdanja, a nama je najzabavnija recenzija jednog igrača koji je sam sebi dijagnosticirao Stockholmski sindrom.

Jeste li i vi jedan od onih koji se nadaju da bi se Rockstar ipak mogao angažirati, pa nakon godinu dana pauze popraviti sve što ne valja s Trilogijom?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano