Vijesti

GTA remasterirana trilogija dobila je veliku zakrpu, a Vice City je stigao na PS+

Jučer, baš uoči izlaska remasteriranog Vice Cityja na PlayStation Plus Extri, Rockstar je pustio novu zakrpu koja skoro godinu dana od originalnog izlaska popravlja hrpu toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od perioda nakon lansiranja prošle godine kada se Rockstar u očaju trebao ispričati igračima, trojka, Vice City i San Andreas već neko vrijeme su u fazi kada možemo reći da su dovedeni u red. Ali Rockstar sada u 1.06 zakrpi navodi dodatne tehničke optimizacije u svim grafičkim modovima.

Osim tehničkih poboljšanja, Rockstar se znatno posvetio popravcima plakata i znakova diljem gradova. Podsjećamo, budući da je Grove Street Studio koristio umjetnu inteligenciju za automatsku preradu svih ingame reklama, većina njih je u procesu dobila gramatičke pogreške ili potpuno novo značenje, nažalost svih onih koji pamte svaki piksel originala od prije 20 godina.

U trenutku pisanja ovog teksta GTA: The Trilogy na Metacriticu drži ocjenu igrača od 0.6, što se neće promijeniti tako skoro. A dok, ako ste PS+ Extra pretplatnik, igrate remasterirani GTA Vice City, uoči njegove 20. godišnjice krajem mjeseca mnogi očekuju barem teaser za GTA 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano