Vijesti

Reper T-Pain potvrdio svoju ulogu u GTA 6

I dok glumci Jasona i Lucie, para protagonista u GTA 6, još uvijek ne smiju pričati o igri, zbog čega je jednim dijelom uslijedilo i maltretiranje navodne glumice Lucie, reper poznat pod pseudonimom T-Pain čini se nema taj problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

T-Pain je donedavno bio jedan od najpopularnijih igrača popularnog RP servera NoPixel na FiveM-u, a potom je naprasno prestao igrati i streamati. “Kada sam počeo raditi na GTA 6 rekli su mi da više ne smijem RP-ati jer se to koči s… zapravo, imali su cijeli govor – ‘što ako netko presnimi tvoj album i takav bude popularniji?’, što sam prihvatio”, prepričao je svoj odnos s Rockstarom u klipu koji se širi društvenim mrežama.

Naravno, analogija se odnosi na na relaciju GTA Onlinea i popularnog moda FiveM kojeg je Rockstar sve do nedavno pokušavao svim silama ugasiti. Naime, Rockstar je kreatorima modifikacija zamjerao “otimanje” GTA 5, igre na kojoj se mod zasniva. Na koncu ga je kupio s čitavim timom developera te će ga nastaviti razvijati usporedo s klasičnim GTA Online.

“Koji ku*ac? Prvo mi kažete da ne smijem raditi to sr*nje, a sada se spojite sa timom koji ga radi?”, smijući se dodaje T-Pain. Pritom ne otkriva točnu ulogu u GTA 6. Možda glumi jednog od likova? Međutim, nekako najizglednijom nam se čini uloga voditelja na nekom od fiktivnih radio postaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano