Vijesti

Resident Evil 8 izlazi u svibnju, a ovo je prvi gameplay prikaz (+ novi info)

Potvrđeno je. Resident Evil Village stiže na stare i nove konzole, te na PC 7. 5. ove godine. Nadogradnja sa starih na nove konzole bit će besplatna, a igrači na PS5 ekskluzivno već sada mogu igrati posebni demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom 25. godišnjice Resident Evila dobili tako smo dobili novi trailer za Resident Evil Village, ekskluzivni demo za PS5 te najavu posebne multiplayer igre Re:Verse koja će biti besplatna za sve kupnje Villagea.

Mješavina sedmice i četvorke

Vraća se Ethan WInters iz RE:VII i to s pogledom iz prvog lica. Ethan traži svoju kćer koja je, izgleda, oteta od strane veteranke serijala Chris Redfield.

Ethan mora proći kroz selo kako bi stigao do jezivog dvorca koji vodi još jezivija, zla obitelj zaluđena kultovima. Nema zombija, ali ima vukodlaka, vampira i zlih seljana. Za borbu protiv njih imat ćemo čitavi arsenal oružja poput pištolja, pumperica, puški…

Kada smo spomenuli Resident Evil 4, osim Chris Redfield mislili smo i na inventory iz te igre. Tetris slaganje se vraća. A iz četvorke se vraća i merchant od kojeg ćemo kupovati i prodavati oružja i iteme.

Igra

Povezano