Vijesti

Resident Evil Village izgleda odlično i na PS4

Capcom ne štedi prikazima Resident Evil Villagea. I dok neki drugi developeri radije fokus stavljaju na naprednije PC i next-gen prikaze, Resident Evil Village definitivno se ne treba sramiti vlastite izvedbe na PS4 Pro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok prikazana dionice igre ne donosi ništa što već nismo vidjeli, IGN nam je omogućio uvid u izvođenje igre na staroj generaciji konzola. Odlična vijest je da PS4 Pro po ničem odveć primjetnom nije zakinuta u odnosu na PS5 verziju. Uvjerite se i sami.

Capcom je pokazao da zna posao, a PS5 igrači će i dalje uživati u benefitima snažnijeg hardvera. 4K rezolucija, praktički instantna učitavanja, haptička vibracija, 3D audio… a sve to možete isprobati već sada u Maiden demou ekskluzivno za PlayStation 5.

Resident Evil Village igramo od 7. 5. na PS i XBOX konzolama te na PC-ju. Za razliku od Japana, Japanci neće moći uživati u čarima obezglavljivanja i lokvama krvi u Resident Evil 8. A mi hoćemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano