Vijesti

Japanci neće moći uživati u čarima obezglavljivanja i lokvama krvi u Resident Evil 8. A mi hoćemo

Ako ste sumnjali u to hoće li u Resident Evil 8 biti odrubljivanja glava i zbog toga možda odgađali preorder, imamo vam za priopćiti sretnu vijest. Bit će! Indirektno je to upravo potvrdio Capcom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanci, čudan narod kakav i jesu te zanimljive kulture, mogu gledati hentai boleštine s maloljetnicama i hobotnicama u čudnim i manje čudnim pozicijama, ali na krvi su odlučili potegnuti granicu. Stoga će i njihova verzija Resident Evila 8 biti drugačija od naše.

Regulacije ne dopuštaju slijedeće. Nema odrubljivanja glava. I nema količine krvi u kakvoj ćemo se kupati mi na zapadu. Ujedno je to i potvrda dekapitacije u našoj verziji Resident Evila 8, što će značiti kako novi Resi nije za svakoga. Isto kao ni njegovi prethodnici.

Resident Evil VIIIage igramo od 7. 5., a ako posjedujete PlayStation 5 već sad možete zaigrati poseban demo imena Maiden. Negdje uoči izlaska novi Resident Evil dobit će još jedan demo za igrače sa svih platformi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano