Vijesti

Resident Evil Village je veća i duža igra od RE7 i donosi više sati gameplaya

Zanimljivo je čitati i gledati reakcije na najavni trailer za Resident Evil Village. Svi samo pričaju o Lady Dimitrescu koja ima ogromne grudi i visoka je gotovo 3 metra. Ne znamo koliko je super što je jedan lik nadilazi trenutno čitavu igru, no grudi čine svoje. Ako ne znate o čemu pričamo, pogledajte trailer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama je ipak od vampirskih grudi zanimljiviji podatak da će Resident Evil Village biti duža i veća igra od prethodne i da ćemo provesti više sati u igri. Jedna od zamjerki na RE7 odnosi se upravo na trajanje igre budući da ste istu mogli završiti za manje od 10 sati (posebno ako niste zapeli na nekim zagonetkama).

Izvršni producent igre, Peter Fabiano, potvrdio je da će igra biti dosta duža. Nije htio otkriti koliko duža i veća, ali bitno je da nas čeka više straha i naravno – više uživanja u vampiricama. U intervju za Službeni PlayStation časopis , Fabiano je potvrdio da PS5 verzija neće imati učitavanja i da će u potpunosti iskoristiti 3D audio u što smo se itekako mogli uvjeriti igrajući kratki Maiden demo koji je dostupan na PS5. Ako želite doživjeti što može zapravo 3D audio obavezno skinite i isprobajte demo.

Resident Evil Village igramo od 7.5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano