Vijesti

Respawn navodno radi na brzom Star Wars naslovu inspiriranom Mandalorianom

Studio Respawn već radi na trećem nastavku Star Wars Jedi serijala, a sada stiže glasina kako radi razvija još jedan Star Wars naslov, i to baziranom na TV seriji Mandalorian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insajder Tom Henderson na Insider Gamingu piše kako se radi o naslovu iz prvog lica s brzim ritmom igranja frenetičnog gameplaya koji se u tom kontekstu osjeća onako kako bi Apex Legends djelovao u nekom modu za jednog igrača.

Prema dostupnim informacijama, igrat će se u ulozi Mandalorianskog lovca na glave koji se ističe velikom brzinom i mobilnošću. Ključan element igre je jet pack, koji omogućuje izvođenje brzih promjena smjera, visokih skokova i drugih akrobacija, naglašavajući dinamičnost kretanja kao centralnu komponentu igre.

Projekt vodi kreator Titanfalla?

Od gadgeta, Henderson dodaje bacač raketa poput onog Boba Fetta te vizir za proširenu stvarnost, navodi poznate lokacije širom Star Wars univerzuma, a naslov je od izlaska udaljen barem još nekoliko godina.

Podsjetimo, u jesen prošle godine pisali smo o novom “uzbudljivom” projektu za kojeg je Respawn izdvojio jedan manji tim i dao mu odriješene ruke. Pod vodstvom Stevea Fukude, kreatora Titanfalla, zadan je zadatak napraviti nešto novo, nešto inovativno i zabavno, a tko zna, možda je Mandalorian projekt upravo produkt tog nastojanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano