Vijesti

Rocket League postaje besplatna igra

Psyonix je upravo objavio – jedna od najpopularnijih igara posljednjeg desetljeća ulazi u free to play vode će ovom prilikom Rocket League napustiti Steam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Psyonix pod okriljem Epic Gamesa već dvije godine povlačenje sa Steama i nije neko iznenađenje. Zato je iznenađenje doneklo uvođenje crossplatform napretka. Tako ćemo se moći voziti na PS4, pa se prebaciti na PC i nastaviti skupljati nadogradnje i podizati si nadogradnje.

Rocket League u F2P vode ulazi kasnije ovog ljeta, a svi oni koji već posjeduju igru kao kompenzaciju će dobiti sadržaj iz svih prethodno izdanih DLC-ova, posebnu oznaku kraj imena i brdo različitih kozmetičkih nadogradnji. Naravno, sve što imate ranije osvojeno od kozmetičkih stvari ostaje, a navodno već postojeći igrači neće osjetiti nikakve negativne posljedice F2P transformacije.

Više informacija možete saznati na službenim stranicama, a konkretni datum transformacije saznat ćemo uskoro, zajedno s informacijama o novom sadržaju i novim modeovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano