Rockstar slavi i poklanja bogate nagrade GTA Online i Red Dead Online igračima

Ako netko ima nekoliko razloga za slavlje, onda je to Rockstar. GTA V je najprodavanija igra desetljeća, a Red Dead Redemption II je najprodavanija igra kad gledamo prodaju posljednjih 4 godine. GTA V i RDR 2 su tako kumulativno prodani u više od 150 milijuna primjeraka što je zaista impresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko kao Rockstar, zaista nitko. Pitanje je samo na kojoj će se brojci GTA V i RDR 2 zaustaviti i čini nam se da samo GTA VI možda može nadmašiti prodaju GTA V.

Brdo para, brdo zlata i lanac oko vrata

Za sve vas koji još uvijek igrate GTA Online i RDR Online, imamo lijepe vijesti. Rockstar je odlučio svim RDR Online igračima koji se logiraju u igru između 30.1. i 5.2. pokloniti milijun dolara u igri, ali to nije sve. Ako se logirate između 5.2. i 12.2., Rockstar će vam dati još jedan milijun. Dakle, ako vam treba love u GTA Online-u u samo par dana možete pokupiti $2 milijuna.

Ekipa iz Rockstara nije zanemarila niti Red Dead Online igrače, pa svi vi koji još niste napustili Divlji Zapad također ćete dobiti lijepe nagrade, a neki od vas će zasigurno uskočiti ponovno u svijet igre. Svi koji se logiraju u RDR Online između 28.1. i 3.2. za nagradu će dobiti Gunslinger’s Cache što uključuje slijedeće:

No vjerojatno najbolju nagradu možete dobiti ako se logirate u RDR Online između 4.2. i 10.2. Rockstar daruje Bounty Hunter’s Kit što znači da ćete besplatno dobiti licencu za ulogu Bounty Huntera u igri koja inače košta 15 zlatnih poluga, a znate da njih treba zaraditi. Osim ove vrijedne licence, igrači će dobiti specijalne strijele za traganje.