Vijesti

Rockstar slavi i poklanja bogate nagrade GTA Online i Red Dead Online igračima

Ako netko ima nekoliko razloga za slavlje, onda je to Rockstar. GTA V je najprodavanija igra desetljeća, a Red Dead Redemption II je najprodavanija igra kad gledamo prodaju posljednjih 4 godine. GTA V i RDR 2 su tako kumulativno prodani u više od 150 milijuna primjeraka što je zaista impresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko kao Rockstar, zaista nitko. Pitanje je samo na kojoj će se brojci GTA V i RDR 2 zaustaviti i čini nam se da samo GTA VI možda može nadmašiti prodaju GTA V.

Brdo para, brdo zlata i lanac oko vrata

Za sve vas koji još uvijek igrate GTA Online i RDR Online, imamo lijepe vijesti. Rockstar je odlučio svim RDR Online igračima koji se logiraju u igru između 30.1. i 5.2. pokloniti milijun dolara u igri, ali to nije sve. Ako se logirate između 5.2. i 12.2., Rockstar će vam dati još jedan milijun. Dakle, ako vam treba love u GTA Online-u u samo par dana možete pokupiti $2 milijuna.

Ekipa iz Rockstara nije zanemarila niti Red Dead Online igrače, pa svi vi koji još niste napustili Divlji Zapad također ćete dobiti lijepe nagrade, a neki od vas će zasigurno uskočiti ponovno u svijet igre. Svi koji se logiraju u RDR Online između 28.1. i 3.2. za nagradu će dobiti Gunslinger’s Cache što uključuje slijedeće:

  • besplatni Schofield revolver
  • besplatnu Varmint pušku
  • ammo bundle koji donosi – 100x Split Point Revolver Ammo, 100x High Velocity Pistol Ammo, 100x Express Repeater Ammo, 100x Slug Shotgun Ammo, and 20x Explosive Rifle Ammo

No vjerojatno najbolju nagradu možete dobiti ako se logirate u RDR Online između 4.2. i 10.2. Rockstar daruje Bounty Hunter’s Kit što znači da ćete besplatno dobiti licencu za ulogu Bounty Huntera u igri koja inače košta 15 zlatnih poluga, a znate da njih treba zaraditi. Osim ove vrijedne licence, igrači će dobiti specijalne strijele za traganje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano