Vijesti

Saznali smo cijene novog izdanja Skyrima

Pomalo smo već i zatomili to da će Skyrim dobiti svoje reizdanje i na trećoj generaciji konzola uzastopno. Tzv. Anniversary Edition izlazi u četvrtak 11. 11. na dan desete godišnjice igre i bit će to “najopsežnija verzija Skyrima dosad”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bethesda je konačno odlučila otkriti i cijene novog tko zna kojeg po redu reizdanja Skyrima i da odmah odgovorimo ono najbitnije, vlasnici Special Editiona iz 2016. neće besplatno igrati Anniversary Edition.

Cijena Anniversary Editiona tako iznosi 55 eura na svim platformama, dok će vlasnici Special Editiona moći izvršiti nadogradnju za 20 eura.

Vrijedi li toliko?

Special Edition donosi još jednom nadograđenu grafiku (nigdje se ne spominje 4K), brža učitavanja i oko 500 pažljivo odabranih modova s Creation Cluba, među kojima će biti i novi questovi i modeovi poput survivala. Najvažnije od svega, stiže i pecanje. Lovcima na trofeje bit će bitna informacija kako se oni neće prenijeti iz PS4 verzije Special Editiona (za razliku od achievementsa s Xboxa) na PS5 verziju slavljeničke edicije.

Dakle, Anniversary Edition igramo od četvrtka, a kako izgleda pogledajte u prezentaciji ispod. A što je s novim Elder Scrollsom? To ne zna ni Bethesda, a moguće je da nove informacije o šestici nećemo dobiti još nekoliko godina. U fokusu je 10 godina kasnije i dalje Skyrim, ali i Starfield, prvi veliki veliki naslov Bethesda Softworksa poslije Fallouta 76.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano