Vijesti

Sekiro je u samo 10 dana “nasekiro” više od 2 milijuna ljudi, a kreator igre želi napraviti novu igru po uzoru na Witchera

Ekipa, vi baš volite mazohističke igre? Volite dok vas muči i Sekiraju? Očito da, jer Sekiro: Shadows Die Twice bilježi odlične prodajne rezultate. Sasvim zasluženo moramo biti iskreni jer je Sekiro fantastična igra koja je zapalila svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo prodajom, već debatom o kojoj piše internet u zadnje vrijeme, a to je pitanje svih pitanja “treba li svaka igra imati easy mode?”. Treba li, što vi kažete?

Activision je itekako zadovoljan prodajom igre i sretno trlja ruke nakon nekoliko teških mjeseci za kompaniju. Inače, Hidetaka Miyazaki izjavio je da bi htio napraviti u svom stilu igru koja će biti kao RDR 2 i Witcher jer mu je to jedna od najboljih igara koje je ikada odigrao.

Možda neka suradnja s Rockstarom/CDPR-om ne bi bila loša? Što god odluči raditi, čini nam se da gospodin Miyazaki ne može pogriješiti. Pa makar napravio i neku BR igru jer je jednom izjavio da i to želi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano