Vijesti

Sezona 5 stigla u Call of Duty: Modern Warfare – nove mape, Mini Royale mode i 54GB update!

Kakva su to došla vremena da većinu naših čitatelja prvo zanima koliko je velik update za Call of Duty: Modern Warfare. Stoga ćemo to prvo i objaviti, pa da možete mirno staviti skidati patch i zaigrati ga za 14 dana dok se skine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • PS4 patch – teži 33.9GB i patch ste mogli skinuti ranije (jedino na PlayStationu)
  • Xbox One patch – 49.8GB
  • PC patch – ako imate full verziju igre – nevjerojatnih 54.2GB, a ako imate samo Warzone onda je – 47.4GB.

Jednom kada skinete patch i krenete igrati, vidjet ćete da je došla nova sezona, a s njom podosta dobrih stvari.

Warzone

Infinity Ward se jučer pohvalio kako je Warzone u samo 5 mjeseci skinut 75 milijuna puta što je nevjerojatna brojka. Riječ je o drugoj najpopularnijoj battle royale igra i zaista se radi o ogromnom uspjehu za kompaniju.

Sezona 5 kao što smo pisali jučer donosi promjene na mapi – otvara se stadion i sama lokacija je ogromna. Iako, mislimo da nećete htjeti odmah tamo ići jer logično – svi će na početku htjeti vidjeti stadion.

Druga velika lokacija je Train Station – to ne znači da će samo vlak ići po mapi, nego znači da se kompletna stanica otvorila i također se radi o prilično velikome području s hrpom hodnika, vrata i mjesta za kempanje.

Možda najveća i najbolja novost je Mini Royale mode koji znači baš to što mu i samo ime sugerira. Mini Royale je zaista intenzivan Warzone koji se igra s manjim brojem igrača, ali na puno manjem području. Gotovo ćete stalno biti u borbama.

Modern Warfare multiplayer

Ako vas ne zanima battle royale mode, s novom sezonom dolaze i nove stvari (mape) u klasični multiplayer.

Prve četiri nove mape dostupne su odmah na launchu sezone. Livestock je nova Gunfight mapa i riječ je o na oko mirnoj farmi dok ne krene kaos. Petrov Oil Rig je 6vs6 multiplayer mapa, Suldal Harbor je također 6vs6 multiplayer mapa koja bi mogla biti poznata veteranima serijala. Posljednja i najveća mapa je Verdansk International Airport na kojoj ćete igrati Ground War.

Naravno, stigli su i novi multiplayer modeovi kao što su: Bare Bones (miks DM, Dominationa, HQ, Hardpointa, i Kill Confirmeda s jednom bitnom stavkom – nema perkova, killstreakova i field upgreada. Search and Destroy Double Down – klasični mode samo sad umjesto 6vs6 igra se 12vs12.

S novom sezonom stigao je i novi battle pass, novi operatori, oružja, kozmetičke stvari i sve drugo što uvijek dođe s novim sezonama u ovakvim igrama. Ako vas zanimaju najsitniji detalji što je sve stiglo novo, onda bacite pogled na službeni Call of Duty blog.

Klasične patch note možete vidjeti ovdje. Hoće li sve ovo biti dovoljno da igru održi svježom do početka nove sezone? Pa, nismo baš sigurni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano