Vijesti

Službeno je: Battlefield 2042 izlazi 22. 10. i broji do čak 128 igrača

Izgleda da nam je ostalo još samo vidjeli trailer jer službena Battlefield Origins stranica otkrila nam je puno toga. Novi Battlefield zove se Battlefield 2042 i izlazi 22. 10. što nije uopće daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na launchu igre bit će 7 mapa koje će biti do sada najveće u serijalu. Još uvijek nije poznato koje su to mape, ali se zna da će jedna mapa biti smještena u egipatskim pustinjama a druga u Seoulu. Na mapi će maksimalno biti do 128 igrača. Vjerujemo u “Conquest modeu.”

Potvrđeno je također da ćemo moći prizvati onog divovskog robotskog psa, kao i da ćemo moći koristiti grappling hook te već spomenute wingsuite. Također je potvrđeno da će u igri biti četiri klase, a svaka klasa će imati jednog specijalistu koji će u squadu imati posebne mogućnosti.

Choose your role on the battlefield and form hand-tailored squads through the new Specialist system. Based on Battlefield’s four Classes, Specialists have one unique Specialty and Trait – but the rest of the loadout is fully customizable.

Službena Origins stranica

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano