Vijesti

Službeno je potvrđen razvoj nove Mafie!

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se prve glasine o novoj Mafiji. Kružila je Sicilia kao mjesto radnje ili barem kao jedna od lokacije, vremensko razdoblje uoči originala, sramežljivo se javljao još poneki insajder, a sada je potvrda stigla direktno od developera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom 20. godišnjice prve Mafie, generalni direktor Hangara 13 Roman Hladik potvrdio je rad na novom nastavku. Ali nemojte ga očekivati uskoro.

“Sretan sam što mogu potvrdio da smo započeli rad na novom Mafia projektu. Iako smo od njega daleko još nekoliko godina i trenutno ne možemo podijeliti više, uzbuđeni smo što ćemo nastaviti raditi na omiljenoj franšizi”, poručio je Hladik na kraju blog posta.

Iako treći nastavak nije zadovoljio apetite Take-Twoa i 2K-a, izgleda da su remake prve Mafie, a zatim i remasteri koji u paketu tvore Mafia Trilogy, prošli nešto bolje kod igrača.

Hangar 13 se tako vratio serijalu nakon pokušaja razvoja novog open world naslova kodnog imena Volt. Njega su u leakovima opisivali kao mješavinu Cthulgua i Saints Rowa, ali kako je kasnije potvrđeno kroz financijsko izvješće Take-Twoa, izdavač i studio odlučili su progutati 50 milijuna dolara troškova i krenuti s novom igrom iz nule.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra