Vijesti

Smrtonosna vrata u Warzoneu bila su samo bug, nema misterije; nerfan je MG 82

S jednom od novih nadogradnji nakon početka četvrte sezone Warzonea pojavila su se misteriozna vrata, odnosno misteriozno su zabarakadirana. Da stvar bude čudnija, instantno su ubijala na dodir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internet je razvio brojne teorije, ali izgleda da ništa od misterije. Raven Softwareu svojstveno – bio je to samo bug. Vrata su i dalje zaključana i zabarikadirana, ali više ne ubijaju igrače. Što skrivaju? Odgovor prepuštamo internet teoretičarima.

Ali vrata su nebitna. Sporniji je MG 82, LMG koji je od prvog dana overpowered i popeo se igračima na jetru. Svi su ga koristili se ne možete ljutiti, jer radi se o mašinki inicijalno zamišljenoj za blisku do srednju daljinu borbe, a koja je zbog praktički zanemarivog recoila, visokog damagea i nepostojećeg opadanja putanje metaka bila prava zvijer i na većim udaljenostima.

Raven je MG 82 srezao maksimalnu i minimalnu štetu, smanjio mu domet za 20% te limitirao damage u svim dijelovima tijela, te istovremeno povećao horizontalni i vertikalni recoil. Dovoljno da ga puno igrača prestane neprirodno puno koristiti, a istovremeno ostane relevantno oružje. Slažete li se?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano