Vijesti

Sony je potvrdio bizarnu odluku u svezi The Last of Us remakea

Što je bizarnije od odluke da remake The Last of Usa, a koji je više remaster, naplate po punoj cijeni bez mogućnosti nadoplate?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarnija je odluka da se specijalno Firefly izdanje ograniči samo na američko tržište. Odluka je to Sonyja u koju smo sumnjali vjerovali od samog početka, vjerovali smo kako će ipak pronaći način da ovo atraktivno izdanje ponudi i igračima u Europi, ali nije. Sada je i službeno potvrđena finalna odluka.

ffa anketa

Vrijedi li remake The Last of Usa punih 599 kuna bez mogućnosti nadogradnje prethodno kupljenih verzija?

  • Ne 67%
  • Da, ali samo za one koji ga nikada nisu odigrali/kupili 23%
  • Da 11%
Hvala ti 🎉

Potvrdio je to Sony francuskom Gameblogu. Kako kažu, svjesni su pritiska fanova iz Europe, ali Firefly izdanje ne planiraju za Europu, ali ni za Aziju te ostala tržišta. Onima koji jako žele ovo specijalno izdanje preporuča se uvoz, što ide na ruku samo preprodavačima, budući da se ovo specijalno izdanje vrijednosti 100 dolara već može rezervirati na Ebayu za preko 400 dolara.

Po čemu je poseban Firefly edition?

Osim što je jedino specijalno fizičko izdanje remakea The Last of Usa, fanovi žele Firefly Edition i zbog atraktivnog steelbooka te kolekcije 4 prigodna stripa podnaslova American Dreams.

Sretni kupci dobit će i neke digitalne in-game bonuse, što je manje bitno, a najbitnije je – neće ga biti u Europi 2. 9. kad izađe na PS5.

Igra

Povezano