Vijesti

Horizon Zero Dawn besplatan je za sve PlayStation igrače

AŽURIRANJE VIJESTI 20.4. 7:30
Danas od 5 ujutro Horizon Zero Dawn postao je besplatan za preuzimanje svim PlayStation igračima neovisno o PlayStation Plus pretplati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer smo ostali kod kuće kada je bilo najgore, Sony nam je dosad poklonio već 10 igara. Ratchet & Clank iz 2016. bio je besplatan do nedavno, još uvijek je to ovih 9 igara, a sutra je besplatno vaš dosad najzvučniji naslov – Horizon Zero Dawn.

Baš svi PlayStation igrači s internet konekcijom i neovisno o PlayStation Plus pretplati moći će pospremiti Horizon Zero Dawn zajedno Forbidden Wilds ekspanzijom potpuno besplatno sutra od 5 ujutro. Horizon Zero Dawn moći ćete pospremiti sve do 14. 5., a nakon što to napravite on će biti vaš zauvijek.

Jedna od najboljih igara generacije i GOTY igra 2017. godine je RPG prvijenac Sonyjevog Guerilla studija. Samo na PS4 Horizon se prodao u debelo preko 10 milijuna primjeraka, a nastavak Forbidden West trebali bismo na PS5 igrati do kraja ove godine.

Da ćemo Forbidden West igrati ove godine u veljači je poručio šef PlayStationa Jim Ryan. Nakon što je Gran Turismo 7 odgođen za 2022., Jim Ryan je u intervjuu za GQ pričao o Horizon Forbidden Westu u kontekstu izlaska u drugoj polovici ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano