Vijesti

Sony je službeno potvrdio PlayStation Plus naslove za srpanj

AŽURIRANJE: Sony je i službeno potvrdio nove PlayStation Plus naslove za srpanj. Baš kao što je otkrio francuski Dealabs, to su Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5/PS4), The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PS4) i Arcadegeddon (PS5/PS4)

ORIGINALNA VIJEST 26. 6.: Dok ispijamo kavu na vrućih 30 stupnjeva i listamo Twitter, francuski Dealabs ponovno je odradio svoj posao i leakao nam igre koje dolaze idući mjesec na PS Plus Essential (osnovna PS+ pretplata). Vjerujemo da vas ponuda igara za 7. mjesec neće razočarati.

Na PS4 i PS5 dolazi Crash Bandicoot 4: It’s About Time koji nas je oduševio i slobodno možemo reći da se radi o možda najboljoj igri u čitavom serijalu.

Drugi naslov razveselit će sve ljubitelje teen hororaca, posebno Until Dawna. Na PS+ stiže prva igra iz Dark Anthology serijala, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Ako ste igrali Untill Dawn ili recentni The Quarry, otprilike znate što očekivati od Man of Medana.

Posljednja igra, Arcadegeddon, mogla bi vas privući ako ste fanovi šarenih co-op multiplayer pucačina. Studio zadužen za Arcadegeddon radio je na igrama kao što su Predator: Hunting Grounds i Friday The 13th: The Game.

Sve tri igre bit će dostupne za preuzimanje početkom 7. mjeseca. Podsjetnik da će PS+ Extra i Premium pretplatnici negdje sredinom srpnja dobiti još jednu porciju besplatnih igara.