Vijesti

Sony želi “svoju” Forzu Horizon. Vidi li je u uskrsnuću Motorstorma?

Tokom godina Sony je sabotirao svoje arkadne jurilice tipa Motorstorm i Driveclub, a sada kada je Forza Horizon serijal jedan od najpopularnijih uopće pojavila se nova glasina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter profil @oopsleaks javlja kako unutar Sonyja razgovaraju o arkadnoj racing igri koja bi stvarala protutežu Gran Turismu na sličan način kao što Horizon radi Forza Motorsportu. Oops Leaks je dosad širio glasine u samo dva navrata, a oba su bila točna.

Prvi je objavio iz assete iz novog Bioshocka, a koje su kasnije potvrdili i neki drugi izvori, a zatim i informaciju u odgodi novog Stalkera. Leaker sugerira kako bi uskrsnuti mogao Motorstorm, serijal offroad utrkivanja koji je Sony ugasio još na PS3 te smatra kako bi na njegovom razvoju mogao raditi Lucid Games (Destruction AllStars).

Zaključak za Lucid Games proizlazi iz druge glasine – one da je Sony prebacio razvoj Twisted Metala Firesprite studiju. Međutim, osim toga da se priča o PlayStation arkadnoj jurilici, nema uporišta za tvrdnje o povratku baš Motorstorma.

Ako Sony odluči vratiti neki stari IP, koji biste voljeli?

Povezano