Vijesti

Sonyjev novi tajni studio radi na nastavku neke od igara: Uncharted prequel sa Sullyjem?

Na čemu radi i radi li još uvijek Sonyjev novi studio u San Diegu za kojeg znamo da postoji, ali Sony ga nikada nije službeno potvrdio? Tajnoviti studio nedavno je napustilo nekoliko bitnih ljudi, međutim, vjeruje se kako su oni kvalitetno kompenzirani, a projekt na kojem rade (još) nije zapao u probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno je kako više od dvije godine, koliko studio aktivno funkcionira, nije ništa procurilo vani, međutim, iako smo to nagađali i ranije, sada smo dobili svojevrsnu potvrdu kako Sonyjev tajni studio ne radi na novom IP-u. Otkrio je to jedan od bivših glavnih ljudi studija Michael Mumbauer na Linkedinu.

Kako je napisao, njegov zadatak bio je izgraditi novi studio za Sony s jasnim smjernicama. Studio će raditi na AAA akcijskim avanturama, nastavcima već postojećih igara za nove generacije igrača i to na grafičkom pokretaču nekog od Sonyjevih studija.

Sve to “vuče” na Uncharted koji je možda i najveća franšiza koju Sony posjeduje. Unatoč svršetku priče koju je Nathan Drake dobio u četvorci, Uncharted kao serijal ima još dosta toga za ispričati, a najozbiljnije nam zvuče glasine kako bi nova igra mogla pratiti Sullyja u 80-im godinama. Dakle, u eri prije Nathana Draka (u Unchartedu 3 susreli su se prvi put tek početkom 90-ih).

Poveznica s Unchartedom mogao bi biti grafički pokretač za kojeg je Mumbauer spomenuo kako se radi o Sonyjevom kućnom rješenju. Dvije najveće Sonyjeve akcijske avanture rađene su vlastitim pokretačima. Od te dvije, God of War nastavak već je potvrđen od strane Santa Monica studija. Zaključite sami…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano