Vijesti

Sonyjeva neslavna PS3 prezentacija s E3 2006. sada je dostupna u HD kvaliteti

Prije neslavne Xbox prezentacije 2013. u kojoj je Microsoft predstavio plan budućnosti igranja uz konstantni DRM, prethodila je Sonyjev bezobrazni nastup na E3 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osokoljen golemim uspjehom PS2, Sony koji je kasnio za Xboxom 360 tada je nikad bahatije poručio igračima kako “nova generacija ne počinje dok on ne kaže tako”, a potom je predstavio preskupi PS3 s boomerang kontrolerom i bez igara (ali s Ridge Racerom…RIIIIDGE RACEROOM!!!).

Sada je, zahvaljujući Noclip Game History arhivi ta ista prezentacija osvanula na Youtubeu u punih 1080p, u preko 2 milijuna piksela po sličici, kako i doliči ovom jadu. Da se nikada ne zaboravi. Premda je PlayStation tada dosegnuo najnižu točku u svojih skoro pa 30 godina postojanja, PS3 je kasnije ipak uspio napraviti preokret i sustići X360.

Brojni će se složiti kako je PlayStationu trebalo spuštanje ovakvog tipa, pa ako iole pratite gaming industriju, ovih sat i 52 minute sadržaja su obavezno, a pritom i prilično zabavno štivo za ubiti jedno vruće poslijepodne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano