Vijesti

Specijalno izdanje The Last of Us remakea ipak i u Europi?

Bizarna je odluka Sonyja da ne omogući i kupcima u Europi kupovinu Firefly izdanja za The Last of Us Part 1 Remake. Prvi je to Sonyjev veliki naslov koji će specijalnim izdanjem zaobići cijeli svijet osim SAD-a, međutim, pojavio se tračak nade.

Kada je Sony prošli tjedan još jednom potvrdio francuskom Gameblogu kako Firefly izdanja definitivno neće biti, činilo se da je sve gotovo, no zrno nade pobudio je kreator The Last of Usa. Naime, da se pita Neila Druckmanna, a koji je ujedno i kao predsjednik Naughty Doga jako utjecajan, Firefly izdanje definitivno bi stiglo u Europu.

Druckman je na Twitteru poručio fanovima kako “čuje” njihove zahtjeve za dostupnost u ostalim regijama. “Prenijeli smo poruku”, tvrdi. Dakle, Sony je definitivno upoznat sa željom vodstva svojeg elitnog studija.

Osim što je jedino specijalno fizičko izdanje remakea The Last of Usa, fanovi žele Firefly Edition i zbog atraktivnog steelbooka te kolekcije 4 prigodna stripa podnaslova American Dreams.

Sretni kupci dobit će i neke digitalne in-game bonuse, a ako je Sonyju novac mio, a jest, možda ga bude i u Europi 2. 9. kad izađe na PS5.

Igra

Povezano