FFA VideoVijesti

Stigao je prvi prikaz Need for Speed Hot Pursuit Remastereda

Još jednom glasine su bile točne. Electronic Arts je trailerom potvrdio dolazak Hot Pursuit remastera na PC, PS4, XONE i Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 10 godina Criterion je napravio reboot Hot Pursuit podserijala koji smo zavoljeli u dva navrata ’98 i ’02., a sada će ista ta igra dobiti potpuni remaster u izdanju zajedno sa svim DLC-ovima, cross-platform načinom igranja i svojevrsnom društvenom mrežom Autolog.

Autolog ste voljeli ili mrzili, baš poput Battleloga u Battlefield serijalu, a danas bi nam s napretkom tehnologije on mogao bolje sjesti. Putem Autologa ćemo ponovno pratiti svoje i rezultate prijatelja, izazivati ih na dvoboje, a ako zaživi u obliku mobilne aplikacije definitivno se možemo vidjeti kako tratimo život na još jednoj društvenoj mreži.

Sve teksture su prerađene, a u 4K ćemo igrati na PC, PS4 Pro i Xbox One X. Na tim konzolama ćemo moći birati između 30 i 60 FPS modeova, a na baznim konzolama ove još malo pa bivše generacije ćemo voziti u 1080p i 30 FPS-a.

O novim konzolama i ray-tracing refleksijama na PC-ju nema govora što će mnogima zvučati kao traljav posao. Ali ipak se ne možemo žaliti da Hot Pursuit izgleda loše. Pogledajte ispod. Kupujete? Izlazi 6. 11. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano