Vijesti

Stigla je nova potvrda kako ćemo uskoro zaigrati NFS: Hot Pursuit Remastered

Postojanje remastera Mass Effect trilogije i Need For Speed: Hot Pursuita jedna je od najgore čuvanih tajni Electronic Artsa. Dok ćemo Sheparda i ekipu po svemu sudeći gledati tek iduće godine, želja za brzinom mogla bi nam biti ispunjena već krajem ove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom lipnja, VentureBeat je otkrio kako se sprema reizdanje klasika iz 2010., a nedugo nakon toga Amazon UK je skočio pred rudo i stavio na prednarudžbu igru koja bi po njihovim tvrdnjama trebala izaći 13. 11.

Za novu neslužbenu potvrdu čekalo se par mjeseci, a kao što to inače biva, azijski odbori za ocjenjivanje igara još jednom su procurili informaciju o nekoj nenajavljenoj igri. Ovaj put je u pitanju korejski odbor i sve je izglednije kako bi uskoro trebali stići i službena najava.

Rad na Need For Speed serijalu povjeren je Criterionu, koji je zaslužan za originalni Hot Pursuit iz 2010. i vjerujemo kako će reizdanje biti dobra nadopuna kritički priznatom orginalu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra