Stigao je prvi prikaz Need for Speed Hot Pursuit Remastereda

Još jednom glasine su bile točne. Electronic Arts je trailerom potvrdio dolazak Hot Pursuit remastera na PC, PS4, XONE i Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 10 godina Criterion je napravio reboot Hot Pursuit podserijala koji smo zavoljeli u dva navrata ’98 i ’02., a sada će ista ta igra dobiti potpuni remaster u izdanju zajedno sa svim DLC-ovima, cross-platform načinom igranja i svojevrsnom društvenom mrežom Autolog.

Autolog ste voljeli ili mrzili, baš poput Battleloga u Battlefield serijalu, a danas bi nam s napretkom tehnologije on mogao bolje sjesti. Putem Autologa ćemo ponovno pratiti svoje i rezultate prijatelja, izazivati ih na dvoboje, a ako zaživi u obliku mobilne aplikacije definitivno se možemo vidjeti kako tratimo život na još jednoj društvenoj mreži.

Sve teksture su prerađene, a u 4K ćemo igrati na PC, PS4 Pro i Xbox One X. Na tim konzolama ćemo moći birati između 30 i 60 FPS modeova, a na baznim konzolama ove još malo pa bivše generacije ćemo voziti u 1080p i 30 FPS-a.

O novim konzolama i ray-tracing refleksijama na PC-ju nema govora što će mnogima zvučati kao traljav posao. Ali ipak se ne možemo žaliti da Hot Pursuit izgleda loše. Pogledajte ispod. Kupujete? Izlazi 6. 11. ove godine.