Vijesti

Stigli su svi detalji i gameplay trailer za novu sezonu Warzonea i BOCW: Veliki tanker, open world zombiji, nova oružja, operateri, mape…

Do druge sezone Warzonea i Black Ops Cold Wara dijeli nas još samo 6 dana. Activision je sada objavio prvi gameplay trailer, nova oruža, te najavio novi Zombies Outbreak mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Outbreak stiže prvog dana i radi se o Zombies modeu kojeg smo tražili godinama. Kao nikada dosad, Outrebak nas zajedno s do 4 igrača smješta na golemu otvorenu mapu u Rusiji. Radi se o praktički open world zombi modeu. Na mapi će se pojavljivati različite misije, a do njih ćemo se kroz horde zombija probijati novim vozilima poput sedana ili light trucka.

Više o Outbreaku trebali bismo saznati u narednim danima.

Prvog dana nove sezone stiže prvi od četiri nova operatora. Naga je operator iz sila okosnica Varšavskog pakta, a prvog dana stiže i dvoje od šest novih oružja. To su FARA 83 i LC10, a kasnije tokom sezone stižu mačeta i E-Tool kao melee oružja, sniper ZRG 20mm i R1 Shadowhunter kao specijalno oružje koji je nekakva kombinacija samostrela i vatrenog oružja.

U Black Ops Cold War tokom sezone stižu i četiri nove mape. Sezonu će otvoriti 6v6 Apocalypse kod baze kartela duboko u džungli Laosa. Golova je ruska planinska mapa za više timova, Miami Strike je 6v6 manja verzija Miami mape po danu, a posljednja Mansion bit će manja mapa za Gunfight i Face Off nadmetanja.

Vraća se i Gun Game mode, a tokom sezone stiže Stockpile poznat iz BO3 i BO4 te Hardpoint mode poznat svim veteranima serijala.

Warzone

Dok se u Vedransku, odnosno točnije – ispod njega odvijaju misteriozna iskapanja i podrhtavanja, luci se približava veliki teretni tanker. I to su dvije nove interesne lokacije, jedna na brodu, a druga u tunelima.

Tokom sezone u Warzone stižu i dva nova modea. Exfiltration je nekakva izvedba capture the flaga. Timovi će trebati pronaći radio uređaj, a zatim ga zadržati kod sebe određeno vrijeme za pobjedu. Sve dok je u njihovom posjedu, pozicija je svim ostalim igračima.

Drugi mode je ustvari nabrijani Resurgence na Rebirth Island mapi. Tzv. Resurgence Extreme podić će broj igrača na 90.

Preload nove sezone kreće 23. 2., na dan kada ćemo dobiti detalje Battle Passa, a nova sezona kreće u četvrtak 25. 5. u večernjim satima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano