Vijesti

Stiže li nam Sonic Colors remake?

Dvije potpuno odvojene kompanije su “slučajno” najavile i signalizirale informaciju iz naslova. Slučajnost? Teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sonic Colors je uspješan Sonic nastavak, izašao 2010. godine za Nintendo Wii i DS. Pozitivne ocjene kao i dobra prodaja s nešto više od 2 milijuna primjeraka očigledno su bili dovoljna predispozicija da se Team Sonic odluči napraviti remaster/remake baš ove igre.

Njemački dubb studio iksample je na svojim stranicama (koje su trenutno u Maintenance modu) objavio kako je baš Sonic Colors jedan od njihovih nadolazečih projekata. Francuska online trgovina SoGamely je u svoju ponudu uvrstila Sonic Colors Ultimate – Limited Edition za Nintendo Switch, PlayStation 4 te Xbox One po cijeni od €35.

Cijena od €35 kao i uvrštavanje njemačkog jezika kojeg original nije imao, sugeriraju da se ovdje ne bi trebalo raditi o običnom portu. Remaster, možda čak i pravi remake su izgledniji, iako naravno cijelu ovu vijest treba uzeti sa dozom opreza do prvih službenih najava.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano