Vijesti

Stiže li Outriders od prvog dana na Game Pass? Tako izgleda

Microsoft je na Twitter profilu Xbox Game Passa nagovijestio dolazak nove igre s premisom koja je identična nadolazećim Outridersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fejk ilustriranom emailu stanovita Melissa McGamepass pita – “Je li itko primijetio tajanstveni signal u daljini ili sam ja jedina?”

Misteriozni signal nalazi se u središtu zbivanja u Outridersima. Igramo na planetu Enoch kojeg je anomalija pretvorila u brutalni svijet tame i očaja. Najednom se pojavi signal kojeg pratimo u nadi da ćemo otkriti izvor anomalije i zaustaviti propadanje planeta.

Outriders je looter shooter kojeg je @Flipper usporedio s The Divisionom i Destinyem uz iznimku da ovo neće biti live service igra. Odnosno, developeri iz People Can Fly studija i Square Enixa obećavaju kako ćemo 1. 4. dobiti igru s potpunim sadržajem.

Outriders je ujedno i jedna od najiščekivanijih igara prve polovice godine, a ako je Microsoft zaista osigurao njegov dolazak na Game Pass od prvog dana, to bi moglo znatno utjecati na gaming industriju.

Igrači na internetu već otkazuju svoje prednarudžbe, a ako je ovo tek stunt, Square Enix bi mogao biti jako ljut. Microsoftu nebi bilo prvi put da indirektno lažno nagovještavaju neku igru za Game Pass. U svakom slučaju, kako god da bilo, demo je dostupan na svim platformama. Svakako ga isprobajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano