Vijesti

Stiže Watch Dogs Online: Co-op misije, utrkivanje, pikado… ali bez online invazija

Nekoliko mjeseci nakon izlaska Watch Dogs Legiona stiže nam i online komponenta: Watch Dogs Online stiže kao totalno odvojeni mode od kampanje. Krećemo od nule, a igra nas postavlja na čelo novog ogranka DeadCella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da ćemo ponovno trebati regrutirati nove članove, ali u Onlineu to ide brže i jednostavnije nego li je to bio slučaj u SP-u. Nove članove regrutiramo tzv. Influence bodovima. Ako ih imamo dovoljno, dobit ćete novog člana. S istim tim bodovima nadograđivat ćemo opremu i oružja, kupovati kozmetiku, a zarađivat ćemo ih rješavanjem različitih misija, dnevnih i tjednih zadataka.

Influence bodove zarađivat ćemo i u kompletno novim kooperativnim misijama za 2 do 4 igrača, od kojih će neke zahtijevati koordinirane akcije poput istovremenog hakiranja različitog hardvera.

Tactical-Ops misije nešto su poput raidova za one željne većeg izazova. Ubisoft za takvu vrstu misija tvrdi da će biti znatno teže od ostalih, ali nose i više Influence bodova. Twist leži u tome da kada jedan igrač umre, misija se prekida za čitavi team i potrebno je krenuti ispočetka.

Jedna od Tactical-Os misija prikazanih u traileru igrače je podijelila na dvije različite lokacije u različitim dijelovima grada. U parovima po 2 trebali su istovremeno izvršavati hakiranja. Od prvog dana u Watch Dogs Onlineu trebalo bi biti 5 takvih misija.

Spiderbot Arena jedini je PvP mode, a igra se poput Quake ili Unreal Tournament igara, ali s robotima. Svako za svakoga, a pobjednik odnosi sve bodove. Za razliku od prethodno spomenutih modeova, za ovo baš i ne vidimo sretnu budućnost.

Zasad i nema previše najavljenog sadržaja, ali Ubisoft obećaje nove stvari kroz 2021. One uključuju i online invazije, najzabavniji mode dosadašnjih Watch Dogs igara.

Watch Dogs Legion Online bit će besplatan za sve vlasnike Legiona, a ludiranje s prijateljima po Londonu kreće 9. 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano