Vijesti

Što se događa s piratskim naslovom Sea of Thieves? Kako vrijeme prolazi, sve je popularniji

Nakon ispod osrednih ocjena koje je sredinom 2018. godine zaslužio Seah of Thieves mnogi su zajedljivo komentirali kako se radi o još jednoj promašrenoj ekskluzivi Microsofta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manjak sadržaja i repetivnost bili su razlozi za relativno loše ocjene, međutim, Microsoft nije odustao, kultni studio Rare dobio je priliku nastaviti razvoj ovog MMO piratske igre, a danas je Sea of Thieves sadržajno bogatiji te jedna od popularnijih igara današnjice. Profitirao je od Games as a service modela.

Sea of Thievesu novi život udahnuo je naknadni izlazak na Steamu, a danas, godinu i pol nakon Steam launcha broj igrača je otprilike sličan onom maksimumu s početka (s dnevnim vrhuncima od oko 60 tisuća istovremenih igrača) i to s tendencijom rasta.

U ljeto ove godine iz Rarea su objavili kako Sea of Thieves igra ili je igralo čak 15 milijuna igrača, za što je definitivno zaslužan i Game Pass. Osim Game Passa i izlaska na Steamu, za uspjeh su zaslužne i nadogradnje na mjesečnoj bazi s većim sadržajnim nadogradnjama svakih nekoliko mjeseci.

Nove regije, nove vrste brodova, nova oprema, novi neprijatelji, novi modeovi… A što je sve novo u Sea of Thievesu najbolje će vam možda približiti službeni video. A možete ga isprobati praktički za džabe kroz free trial za Game Pass. Samo kažemo.

Igra

Povezano