Vijesti

Studio iza Crash Bandicoot i THPS remakeova radi na Diablo 2 remakeu

Za nagradu za odličan uspjeh s remakeom Crash Bandicoot trilogije i Tony Hawk igara, Vicarious Visions prestaje postojati. Odnosno, Activision Blizzard ga je odlučio upotpunosti spojiti s Blizzardom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vicarious Visions tako gubi neovisnost koju je kao studio imao ranije, ali zato će unutar Blizzardove strukture imati priliku raditi na nekim od kultnih serijala. I prvi projekt je ni manje ni više nego remake Diabla 2. Po mnogima najbolje igre u serijalu.

To iz provjerenih izvora javlja Jason Schreier na Bloombergu, koji je je o budućim projektima Blizzarda pričao s visoko rangiranim ljudima unutar kompanije, ali i onima koji tamo više ne rade. A to su brojni developeri koji su ostali bez posla krajem prošle godine nakon raspuštanja jednog od Blizzardovih 5 internih timova.

Sada pokojni Team 1 bio je zadužen za Heroes of the Storm nadogradnje, a razlog za raspuštanje bio je katastrofalni remake Warcrafta 3 iz prošle godine.

Budući da Diablo 2 remake više nije tajna, vjerujemo kako ćemo u narednim tjednima dobiti više informacija o igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano