Vijesti

Šuška se da će Battlefield 2042 biti odgođen, možda ga zaigramo tek dogodine

Internetom su se krenule širiti glasine o odgodi Battlefielda 2042, a dodatan značaj pružaju im dosad pouzdani leakeri i insajderi iz gaming industrije.

Nakon što su glasine krenule, pokretač XboxEra sitea i uvijek pouzdani Nick Baker na Twitteru je napisao kako je “čuo to isto”, a jedan od najpoznatijih u industriji – Jeff Grubb bio je malo neodređeniji, pa je napisao kako očekuje još odgoda ovog tjedna ne specificirajući naslove. Podsjetimo, “sezonu” je jučer otvorio Dying Light 2.

Najava odgode novog Battlefielda u skladu je s događanjima ovih dana. Odnosno, u skladu je s manjkom događanja. Electronic Arts najavio je sadržajan rujan za Battlefield fanove, po nekim izvorima betu smo trebali igrati već prošlog tjedna, međutim, ne događa se apsolutno ništa. Velika tišina vlada u EA i DICE-u.

Dakle, imamo dvojicu pouzdanih likova iz gaming industrije i još gomilu drugih te svi pričaju odgodi. Ipak, “onaj” Tom Henderson koji nam se čini najupućeniji tvrdi kako nije čuo ništa konkretno o odgodi, ali – “nebi ga čudilo”. Prikaz posljednjeg builda navodno ne izgleda baš najbolje.

Zasad je Battlefield 2042 još uvijek zakazan za 22. 10. ove godine, a vjerujemo kako ćemo biti pametniji do kraja tjedna. Predviđamo dva scenarija. Ili će se najaviti otvorena beta za idući vikend i kasnije će sve ići po planu, ili će najaviti odgodu igre. Za neki kasniji datum ove godine ili 2022.? Hmm…

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close