Vijesti

Šuška se da Kojima radi na Xbox ekskluzivi, ali PS5 devkit to demantira

Sve ozbiljnije se posljednjih mjeseci šuška kako je Xbox dogovorio razvoj ekskluzive s Hideom Kojimom, a koja bi navodno trebala iskoristiti beneficije procesiranja u cloudu. Da to možda ipak nije istina otkriva detalj s jučerašnje Kojimine slike na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo i pisali prošlog mjeseca, Kojima režira motion capture snimanja iz Japana preko Sonyjevog skupog sistema za telekonferenciju MADO (u principu – veliki televizori) koristeći Sonyjev studio u Santa Monici. To je jedna direktna poveznica sa Sonyjem, a druga je ta da se u jučerašnjoj slici improviziranog daljinskog studija na jednoj polici diskretno sakrio dev-kit za PlayStation 5.

Nije isključeno ni to da Kojima radi na dva projekta istovremeno, ali u svakom slučaju, prilično smo uvjereni da radi na nečem za PS5. Inače, baš kao što se šuška o Xbox ekskluzivi, tako se šuškalo i o tome da se Sony nalazi u ozbiljnim pregovorima za akviziciju studija. I dok Xbox ekskluziva nije demantirana, Kojima je nedvosmisleno poručio – ostajem neovisan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano