VijestiZanimljivosti

Sony jako pomaže Kojimi s novom igrom

Za razliku od prethodnih vijesti vezanih uz Kojimu, za kojeg ni sami nismo sigurni da zna na čemu radi, ovo u nastavku su potvrđene činjenice s kojima se i sam Hideo javno hvali na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno niste čuli za MADO, Sonyjev novi, skupi sistem za telekonferenciju koji je još uvijek u fazi prototipa te ga nema u slobodnoj prodaji. Zapravo, MADO je jedan veliki vertikalni ekran visoke rezolucije, visine čovjeka, a koji u sebi ima ugrađene napredne mikrofone, zvučnike te senzore za praćenje i udaljenost. Komunikacija s drugom osobom preko takvog ekrana vodi se kao da pričate s nekim pored vas, a to sada iz iskustva zna i Kojima.

Naime, osim što snima za svoju novu igru u Sonyjevom Santa Monica studiju (God of War), Kojima koristi upravo MADO kako bi nadgledao proces iz vlastitog ureda u Japanu. Dva MADO ekrana nalaze se kod njega u Japanu, a ostali u Sonyjevom studiju u Japanu.

Ipak, ne radi se o svojevrsnoj potvrdi kako Kojima zaista radi igru ekskluzivno za Sony. Naime, Santa Monica studio ponekad iznajmljuje svoj studio multiplatform developerima. Poput Capcomu, koji je scene za Resident Evil Village snimio upravo tamo.

A na čemu zapravo radi Kojima? To bi mogao biti novi Silent Hill. Novi MGS čija prava je navodno Sony otkupio od Konamija. Nastavak Death Strandinga kojeg je potvrdio Norman Reedus. Naslov pogonjen cloud tehnologijom u suradnji s Microsoftom. A najvjerojatnije je nešto sasvim peto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano