Vijesti

Sutra stiže manja zakrpa za BF2042, za mjesec dana scoreboard, a kasnije VOIP i drugo

Nakon mjesec dana šutnje koju bi tu i tamo probila neka individualna izjava negativnog karaktera, DICE se konačno oglasio o budućnosti Battlefielda 2042.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra 20. 1. izlazi prva u nizu najavljenih zakrpi. Kasnije danas izdat će kompletan popis popravaka, međutim, kako sami kažu, radi se o generalno manjim sitnicama s fokusom na stabilnost izvođenja igre. Bitnije je da će više servera i modeova u Battlefield portalu biti omogućeno skupljanje XP-a

Naredna zakrpa stiže negdje sredinom ili krajem veljaće, a vratit će ono što su gotovo svi tražili – scoreboard. Najveća je novost što će ljestvica kombinirati igrače iz oba tima, a oni će biti poredani ovisno o tome koliko su utjecali na igru. Pritom se timsko igranje (osvajanje zastava = x3) u konačnom zbroju nagrađuje više nego killovi (x2).

U nekoj od narednih nadogradnji, a koja neće uslijediti prije ožujka, DICE planira implementirati preferencije za spajanje u All-Out Warfare modeove te VOIP za in-game komunikaciju s članovima squada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano