Vijesti

Sutra u Modern Warfare i Warzone stiže treća sezona: Nove besplatne mape, operator, modeovi, oružja i battlepass

Kako to obično biva kod Activisiona posljednjih godina, manje više sve je poznato već unatrag nekoliko dana. A sada je i službeno, sutra stiže treća sezona Call of Duty: Modern Warfarea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Warzoneu se u Battle Royaleu i Plunderu broj igrača u squadu povećava s tri na četiri. Dakle, nove taktike i novi način igranja. Dosta toga će se promijeniti.

Loot koji ćete skupljati u Warzoneu sada će biti raznovrsniji, pa primjerice očekujte oružja u klasičnoj i “tišoj” varijanti.

Tri nove mape za Modern Warfare

Mape i nova oružja su i dalje besplatna u Modern Warfareu, a sutra s novom sezonom stižu čak tri. Talsik Backlot je remaster mape i CoD 4 koja donosi kombinaciju bliske i daleke borbe. Hovec Sawmill je manja mapa za 6 protiv 6 igrača s pretežito bliskom borbom. Aniyah Incurion je u biti Aniyah Palace mapa za ovu prigodu umanjena za 6 protiv 6 borbe.

Stiže i novi Battle Pass koji u dva besplatna tiera donosi dvoje oružja. Renneti je poluautomatski 9mm pištolj, a SKS je svima već poznata poluatomatska karbina.

Čemu se najviše veselite?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano