Vijesti

Sve je izvjesnije da Bloodborne remaster stiže na PC, ali i PS5!

Zasad još uvijek nema službene potvrde za ovu našu tvrdnju iz naslova, ali dva zaista pouzdana izvora tvrde da smo Bloodborne remaster trebali vidjeti sinoć na prezentaciji PS5 igara. Znamo vi da je ista odgođena zbog rasnih nemira u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bloodborne već sad možete igrati na PC-u putem PlayStation Now usluge (doduše 720p), pa je možda puno pametnije pričekati Bloodborne remaster koji će doći ubrzo na PC, ali i PlayStation 5. Je li to možda igra na kojoj radi Bluepoint Games? Mislimo da ipak nije.

Ako vam Wario64 nije dovoljna potvrda za ove glasine, onda svakako pogledajte što je napisao Imran Khan (Kinda Funny host) u vezi ove teme.

Znamo da ovaj gospodin ima jako čudno Twitter ime, ali je također prilično pouzdan. Čini nam se da će PC i PS5 vlasnici imati jako puno razloga za sreću. Nadamo se samo da će naš Emil preživjeti ovo što još jedna PlayStation ekskluziva dolazi na PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano